tirsdag 28. april 2009

Reirbygging.

Satt i tre kvarter Søndags morgen 26. April 2009 og så på fuglelivet. De var ganske skeptiske på store skumle meg, som satt på verandaen. Fikk dette ene blinkskuddet, av en Blåmeis som holder på å bygge seg reir oppe ved taket vårt :-)

lørdag 25. april 2009

Fotoshoot av Linda April 2009

Linda er ikke kamerasky, og har heller ingen grunn til å være det. Moro å fotografere, når motivet syns det er gøy å stille opp. Bildene trenger vel ikke særlig mange kommentarer, utover det å fortelle at vi hadde det gøy :-)


























lørdag 18. april 2009

Koselig besøk på Lørdags formiddag !

Lørdags formiddag 18 April 2009 kl 12.15, fikk vi besøk av denne flotte rådyr geita. Her har hun oppdaget meg, da jeg gikk ut og satt meg på trappa på verandaen med kameraet.Men hun tok det helt rolig, spiste ei stund....

...før hun vandret rolig opp i skogen igjen :-) Som dere ser på dette bildet har hun skadet seg på sida, et stort trekant-arr....men fin allikevel, da. Det er dette som er så flott med å bo på landet !!!!!

søndag 12. april 2009

Noen Påskebilder.

Et spontant bilde av Linda, da vi var på en av våre mange skiturer i Påska 2009.

Flott terreng overfor hytta vår på Håen....

Dette bildet måtte jeg bare ta ! Så rart det var å se dette : til venstre ei Furu, i midten et tre som har sett sine dager og til høyre ei Bjørk. Arti skue :-)

Mats foreviget foran et av de mange spesielle trærne vi så, da vi var på tur.

Dette bildet av Torkild og Mats på toppen av ei stor snøfonn, ble jeg veldig fornøyd med. Flott vær og fin natur. Et skikkelig påskebilde :-)

Rypedrit så vi overalt oppi fjellet, og fotografen i meg måtte jo bare forevige dette, hehe...

Et foto som ble tatt i smug av Linda, Torkild og Mats.

Dette bildet tok jeg på oppfordring av Mats. Han syntes at det lignet på et Bonsai-tre, og han har jo rett. Fotografen fornøyd med resultatet.

Denne larven traff vi på ved skisporet. Mon tro om den skal bli en sommerfugl ? Linda syntes iallefall at den var veldig søt, og jeg måtte jo teste om jeg fikk et klart nærbilde av den...og det gjorde jeg jo :-)

En fin utsikts-plass, hvor vi rastet et par ganger iløpet av Påska.

Mats og Linda på berget.

Mats på tur tilbake til hytta, gjennom skogen.

Isfiske var vi jo på, selvsagt. Nosler var ganske nyskjerrig, men litt skeptisk på fangsten.

Som mann ser på bildet, fikk vi noen fine og varme dager. Ungene benyttet anledningen til å få seg litt sol, og det kan de jo trenge....litt vinterbleike, ja.

Nosler var veldig sprek, løp og løp etter oss da vi var på ski. Men han syntes det var godt å sitte i sekken til far, da vi skulle tilbake til hytta i nedoverbakkene. Luksus....bare sitte og nyte utsikten !

Her er stabburet til hytta vår. Her er det vedovn, to sengeplasser og et par benker med bord mellom. Velkommen Håkallen, står det på skiltet over døra.

Her er hytta vår og stabburet. En perle i ett flott terreng !

Hytta med to soverom, lagerrom, stue og kjøkken.

















tirsdag 7. april 2009

Fugleprosjekt.

På Februar 2009 var jeg og Torkild en tur på hytta til Stian Abrahamsen, for at jeg skulle få fotografere fugler på nært hold. Stian er helt "rå" til å fore fuglene. På en vinter bruker han gjerne 75 kg.solsikkefrø, og har mange hundre småfugl utenfor hytta. Dette viste seg allikevel ikke å bli så enkel oppgave, da fuglene flyr veldig fort og er ikke særlig lenge på et sted ! Noen blinkskudd fikk jeg allikevel, og vil vise dem her i bloggen min.

Her sladres det om nabokona, ser det ut til :-) Eller kanskje det diskuteres politikk ??

Denne lille blåmeisen stilte villig opp til fotografering flere ganger. En liten fotomodell, skulle jeg tro :-) Men så var den flott, da. Dette bildet har jeg forstørret og hengt på hytta vår.

Dette bildet er tatt like før han fløy avgårde....

....men han kom tilbake igjen, gang på gang. Flott vær, fin dag og arti prøve-prosjekt !




onsdag 1. april 2009

Blomster.

Dette bildet ble tatt utenfor bryllupslokalet, når Natalie og Thomas giftet seg 26. Juli 2008.

Hvem har sagt at ugress ikke kan være fint ? Bare se på dette bildet, som ble tatt sommeren 2008 nedi gårdsveien vår på Kvål.

Denne solsikken fant Torkild i skråninga nedenfor huset vårt på Kvål, da han ryddet der. Også var han så søt, at han kom og gav den til meg :-) Og den måtte selvfølgelig foreviges...

Disse rosene fikk jeg av Inger og Rolf Norboe, da jeg feiret bursdagen min i 2007. Dette henger i en forstørret utgave på soverommet til Linda.

Disse rosene fikk jeg av Frøydis Skinnarland, da hun og guttene hennes var med Anne-Lill en tur hit på besøk. Kjempe-flott bukett som stilte villig opp til fotografering.

Sommeren 2008, dukket plutselig denne søte blomsten opp på plena vår.