fredag 19. mars 2010

Barnedåp 14.03.2010

Opprinnelig tenkte jeg denne bloggen som en ren fotoblogg. Men det er vanskelig å holde den slik, for ved store begivenheter i livet mitt, har jeg kamera med og får noen blinkskudd jeg gjerne vil vise fram. Ta dette bildet her feks.av storebror Sebastian (tatt i kirka) på barnedåpen til Dina Michaela. Skikkelig tøffing ! Han var en ren engel , blid og rolig. Også lagde han disco i kirka, med sine blinkesko :-)

Langbordet som Natalie hadde pyntet. Enkelt, stilrent og elegant.




Hovedpersonen selv, skjønte vel heller lite av alt oppstyret :-) Nydelige Dina Michaela !

Et godt bilde av mor og datter !

Mamma Natalie, Pappa Thomas og Dina Michaela. Det ble en flott og minnerik dag :-)

søndag 7. mars 2010

Revejakt 07.03.2010

Da vi gikk ut på trappa vår for å dra på Villmarksmessa, oppdaget far at det var rev på åtet hans og turen gikk inn igjen. Jeg fikk tatt noen bilder gjennom vinduet i trappa, og fikk straff for at jeg ikke er så glad i vindusvask ! Bildene ble av heller dårlig kvalitet pga.avstand på 100m. og et skittent vindu. Men jeg måtte ta de med allikevel, for dette er ikke hverdagskost midt på dagen i solsteka !
Her spiser den fra åtet.....

.....totalt uvitende om sin skjebne !

Her har far i huset fått fangsten sin. Dette er noe han har jobbet mye for i hele vinter, og jeg ble glad på hans vegne. Nosler ble ivrig da han fikk følge med opp for å hente fangsten :-)

Dette bildet og denne bildeserien er kanskje ikke noe for alle og enhver. For reven er jo så fin og nusselig, men når det er sagt....så er det skuddpremie på reven. Grunnen til dette er at det er altfor mye rev. Dersom det blir for mange, blir det gjerne skabbrever og til skeptikere vil jeg si : at det ikke er en behagelig død for reven. En skabbrev er like stygg som en hyene ! Det er smittsomt og uønskelig. Folk som er imot revejakt, er gjerne også mot rådyrjakt pga.at rådyr er så nusselige. Hvis de hadde sett hvordan reven tar rådyrkillinger, ville det vært intr.å høre hvilket dyr som er søtest, hehe...Så jeg ser det sånn : i dag reddet far noen rådyrkillinger, hvor de fleste vil overleve og kanskje en av dem havne i stekovnen min ( rådyr er nydelig mat ). Til orientering led ikke reven noe som helst, da den døde momentant !