søndag 30. januar 2011

Hytta 28-30 Januar 2011.

Fredag 28 Jan. 2011 dro vi til hytta etter jobb. Denne gangen var det jeg, Torkild, Mats og Nosler som dro. Det er nå 4 mnd.siden vi hadde ei helg der, så det var helt utrolig godt å være der igjen ! Nosler satte stor pris på å få ligge i gyngestolen foran peisen igjen :-)

Mats hadde tatt med seg gitaren og sto for underholdningen...

Måtte ta bilde av denne, før jeg kastet den på peisen....hehe, ser dere hjertet ?

Mats syns det er stas med scooter, ja :-)

Lørdag våknet vi til snøstorm. Været ble litt bedre ei lita stund utpå dagen, så vi tok på oss skia og gikk en tur opp til steinkirka... Men vi brukte fjellvettsregelen og fant ut at det er ingen skam å snu ! Det kom inn en skikkelig snøstorm da vi var ute....

Det kommer ikke ordentlig frem på bildene, men det blåste skikkelig !



Både vi og Nosler ble hvite av snø :-)

Da var det godt å komme inn på hytta og se ut. Deilig å sitte inne i varmen, når det fyker rundt veggene ! Men det var godt å kjenne at vi hadde vært ute i ruskevær og fått rørt litt på kroppen.

Ikke mye utsikt fra hytta denne dagen.


Dette var litt merkelig, så det måtte jeg ta bilde av. Alle disse lysene var like lange da jeg tente dem og de er av samme merke. MEN de svarte brant fortere ned enn de turkise...snodig...

På Søndag var det bedre vær og vi gikk nok en skitur, før vi dro hjem. Her er Torkild og Mats på vei opp til Steinkirka ( berget dere ser til venstre på bildet her ).

Vi går alltid innom der og ser utover på utsikten. Ser frem mot mange fine skiturer i månedene fremover mot påske. Vi er heldig som får lov til å ha helse og økonomi, til å eie en perle av ei hytte, i et så flott landskap....OG vi vet å sette pris på det !

fredag 21. januar 2011

Kreativ dag, 20.01.2011.

Tok med meg kamera da jeg skulle til jobb i går. Tenkte å ta noen bilder da jeg gikk mot bussen. Har egentlig en fin spasertur på 20 min.hver dag :-) Her er det en luring som har gått over jordet og opp i skogen iløpet av natta...

Når jeg går over brua mot sentrum ser jeg alltid ned mot elva. Den forandrer seg dag for dag, alt etter hvordan været og temperaturen er.


Fint vær var det også :-) Dro til jobb med masse god energi !

På jobb fikk jeg den flotte oppgaven jeg liker best ! En tom vegg og masse varer å få på plass på en fin måte :-) Her er noen bilder av resultatet..





Det er på slike dager jeg liker jobben min aller best. Og undrer meg på meg selv, hvorfor jeg på død og liv skal skifte jobb.... men det er jo noe med den lange arbeidsveien og nye utfordringer da :-)


tirsdag 4. januar 2011

Nyttårsaften 2010.

Nyttårsaften 2010. En oppsummering av året som har vært - et dårlig år, rett og slett ! Barndomsgården ble solgt, barndomshytta på Orkelsjøen ble solgt, min tante Ingrid døde fra oss, min onkel fikk kreft i magen, lille Dinamor ble alvorlig kreftsyk (og sørget for at de som ikke hadde grå hår fra før, fikk det !). Ved nyttår lå hun på sykehuset og fikk sin siste dose med cellegiftbehandling. Det positive fra dette året, må være Lindas konfirmasjon og Dinas dåp . Nyttårsfeiringen ble heller ikke noe stas og fikk meg til å love meg selv : NESTE nyttårsaften blir feiret i rolige omstendigheter i fjellheimen på hytta !

MEN jeg fikk noen spennende bilder av rakettene....noe jeg ALDRI har fått til før :-) Og når jeg ser disse bildene, føler jeg på meg at 2011 blir et KNALLÅR !!!!!! I skrivende stund har jeg allerede fått noen spennende nyheter og jeg kjenner at energien og håpet kommer sigende....
















Med disse bildene vil jeg ønske dere alle : RIKTIG GODT NYTT ÅR !!!!!