mandag 28. februar 2011

Trist beskjed 28. Februar 2011

I ettermiddag fikk vi en trist beskjed om at onkel hadde sovnet inn. Min onkel var en tullebukk da jeg var lita. Han manglet en fingertupp, noe jeg syns var veldig skummelt. Og det syns han var kjempegøy å terge meg med. Han tulla også med meg om at jeg var skrukkete på leppene og det var fordi jeg hadde kyssa. Dette ble imidlertid flaut da jeg faktisk ikke var ukyssa lenger, hehe.. Han var en høyreist meierikar som jeg har stor respekt for. Da jeg fikk beskjeden i dag gikk jeg og tente et lys til minne om han. Jeg har et lys som står plassert mellom bildene av våre døde foreldre....og det tenner jeg innimellom til heder og ære for de som vi har hatt kjær. Denne gang til minne om Jon Magnar Moan. f.24.07.1930 - d.28.02.2011. Hvil i fred...

lørdag 19. februar 2011

Har et alvorlig problem !

18.02.2011. Jeg har et alvorlig problem mht.fotoapparatet mitt ! Denne kvelden er det flott fullmåne og det kribler i en fotosjel ! Etter eks.antall bilder er disse de beste - totalt ubrukelig på all slags vis :-( Uannsett hva jeg stille kameraet inn på, så takler det ikke skumring.


Itillegg kommer denne elgoksen rett bak hønsehuset vårt og jeg forsøker på nytt - med samme resultat ! Den har god tid, er ikke særlig redd og jeg står på 30 m.avstand når den lusker seg stille avgårde. Kameraet mitt tar de klareste bilder av de aller minste insekter helt inntil 1 cm.avstand, men en stor elg i månebelysning på 30 m.takler det altså ikke ! Jeg har plukket meg ut kamera og sparer det jeg kan. Det koster 13000,- og det høres jo ut som luksus, men her er altså forklaringa til dette. Disse bildene taler for seg selv....for en fotofanatiker som meg er det faktisk nødvendig med et bedre kamera ! Så til dere som leser bloggen min og evnt. skal ut med en gave i fremtiden : jeg ønsker meg kun EN ting - gavekort på Japan foto :-)