søndag 1. august 2010

Sommerferie nr.2. Del 3.

30.07.2010. Vi var på plass på hytta igjen, med ungdommen denne gang. Torkild holdt på å gjøre opp litt fisk, da han fikk øye på ei firfirsle. Det merkelige med dem, er jo at de slipper halen sin, når de føler seg truet. Denne firfirslen ble skremt, og på bildet over her er halen den la igjen.

Litt ekkelt dette her egentlig, for her ser dere halen røre på seg, mens firfirslen stikker avgårde !

Huff, stakkars liten...det var jo ikke meningen. MEN det blir sagt at det vokser ut ny hale.

31.07.2010. Tidlig på dagen, var det fint vær. Blekkstille på sjøen...syns dette ble et fint bilde fra en perle-utsikt !

Jeg og Torkild gikk oss en ettermiddagstur. På veien vår, så vi masse frosker og her er den ene som gjemmer seg i pytten sin.

Denne lille ble derimot løftet opp av Torkild, før den ble satt forsiktig ned igjen :-) SÅÅÅ nydelig liten skapning !

Været snudde på turen vår, og det ble grått. Vakkert i fjellet uansett !

Masse idylliske plasser og ting å ta bilder av...

Her kommer vi tilbake til hytta vår. Syntes det var på sin plass å ta bilde av den fra denne vinkelen, da vi har bilder fra alle andre vinkler. Ligger flott oppå haugen sin !

Dette bildet har ikke jeg tatt (av naturlige grunner), men fant ut at det måtte få bli med på bloggen allikevel. Sånn kan det gå, når man treffer endel bitende insekter på sin tur !

Denne ekle edderkoppen satt på veggen under bordet vårt...og da passet det bra å ta bilde av den. Liker IKKE sånne egentlig. Men den matchet jo veggen, da...

01.08.2010. Torkild har et øye for ting og tang rundt hytta vår....og roper på meg, når han oppdager det. Dermed kommer jeg med kameraet i en fykende fei :-) Her har vi enda en øyenstikker, litt mørkere denne enn den forrige jeg tok bilde av.

Nok en firfirsle, men MED hale denne gang og denne klarte vi å unngå å skremme...slik at den lever lykkelig MED halen sin ( enn så lenge iallefall ).

Ser nesten ut som en slange....ikke sant ?

På vei hjem igjen. Nosler skal alltid sette seg høyt i bilen og kikker ivrig ut - må jo få med seg det som skjer ! Og det hender innimellom at han ramler ned, ja....men han lærer liksom aldri, hehe..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar