søndag 29. januar 2012

Hytta 27-29 Jan.2012

Fredag 27.01.2012. Jeg, Torkild og Nosler fikk endelig mulighet til å ta ibruk hytta igjen :-) Med godt humør, dro vi avgårde...tross for kuldegrader og sterk vind, var vi ved godt mot om at dette skulle bli ei fin helg !


Da vi hadde innlosjert oss på hytta og fyrt opp, kom far frem med pils og kvikklunsj til meg :-) Kjekt med en mann som kjenner deg godt....hehe. Namnam...

Det var minusgrader inne i hytta og da er det godt å sitte foran peisen og bare koble av etter ei arbeidsuke !

Nosler koste seg med pels pleddet hvor det er godt og varmt.

En liten tyrker får også opp kroppstemperaturen :-)

Soloppgang Lørdag 28.01.2012. Deilig å stå opp til et sånt skue ! Man kjenner at man LEVER og alle bekymringer svinner hen med vinden...

Skitur på glassert fjell. Utrolig flott, men litt kaldt...

Ei ørn kranset over oss der oppe i fjellheimen....

Dette er andre gangen jeg fikk mulighet til å ta bilde av ørn. Hadde bare lillelinsa mi med på skitur, så heller ikke denne gang ble det et optimalt bilde. MEN dette er bedre enn forrige gang og jeg SKAL få til et flott bilde av ørn en gang, bare vent og se !

Torkild på vei ned mot hytta....se det landskapet...

Torkild hadde med seg fire lodd av denne typen. Han hadde vunnet 200 kr.fra før, som han byttet inn i fire lodd. Det er jo langt fra lønnsomt dette, som regel...men denne gangen lønte det seg. Nr.13 +83 :-) Litt morsomt, da....spesielt siden han lovte meg halvparten. Da skal jeg kjøpe meg en buff og et sett til med superundertøy !

Solnedgang Lørdag. Når man får slike naturopplevelser, så er det bare å stoppe opp og suge inn all positiv atmosfære :-)

Storforbruker av talglys, sånn er det når man ikke har strøm. Men du verden så trivelig det er !

Ny skitur Søndag 29.01.2012. Ikke like glassert i dag, og sol fra skyfri himmel. Fortsatt litt vel kaldt, men rene påskestemninga !

Når vi får slike dager, i sånn natur....så er jeg utrolig takknemlig for at vi er frisk nok til å jobbe, slik at vi kan ha råd til å ha hytte i et slikt terreng. Tar ikke god helse forgitt, jeg VET at jeg er heldig...

Her er dalen hvor familien min pleier å lage seg hoppkonkurranser. Litt vel hardt og skummelt i dag, tror jeg. Men vi satser på fint føre til vinterferien og påska !

Torkild med Nosler i sekken. Det er hardt å være smålabber når det er skareføre og da er pappa god å ha !

Her har skogens konge (elgen) vært.

Og tiuren har lagt igjen sine spor... Takker mann, hund og Håen for ei flott helg. Ei sånn helg gjør godt for kropp og sjel. GLEDER meg masse til neste gang !

2 kommentarer:

  1. Kjempefine bilder! Høres også ut som at dere har hatt det fint opp på hytta. Håper vi også kan bli med en tur oppover snart, vi skal i alle fall bli med på Håen i påska ^^, Gleder meg

    SvarSlett
  2. Det gleder jeg meg også til :-) !

    SvarSlett